whop маркетплейс для діджітал продуктів

Whop.com - новий Amazon для цифрових продуктів

Whop - це онлайн-маркетплейс, який з'єднує покупців і продавців цифрових товарів, починаючи від шаблонів Notion і закінчуючи продуктами SaaS. Компанія виникла з скромних початків, коли засновники Джек Шаркі, Стівен Шварц і Камерон Зуб спочатку познайомилися в групі Facebook для купівлі та продажу обмежених серій кросівок у віці 13 років. Тріо спочатку разом створило та продавало боти для кросівок, щоб підвищити шанси людей отримати найбільш обмежені екземпляри перед тим, як інвестувати свої прибутки у інші програмні продукти, де вони виявили велику проблему на ринку: програмне забезпечення було важко продавати. Продавці мали проблеми з привертанням трафіку до своїх продуктів; клієнти постійно потрапляли в обман від продавців, які пропонували продукти низької якості. Тріо вирішило виправити цю проблему; їхнім рішенням було створення надійного ринку для цифрових продуктів з вбудованою системою виявлення, яка допомагала продавцям привертати нових клієнтів і збільшувати свій дохід, а також захищала клієнтів, зосереджуючись на безпеці платформи і системі перевірки товарів, перш ніж вони будуть додані до маркетплейсу. Whop базується в Брукліні, Нью-Йорк, і зросла до команди приблизно 40 співробітників.

Точно так само, як Gumroad створив платформу для індивідуальних продавців для створення магазинів з продажу цифрових товарів через їх власний трафік, як це зробив Shopify для фізичних товарів, Whop будує маркетплейс для купівлі і продажу цифрових товарів, схожий на Amazon. Відкритість маркетплейсу Whop відрізняє його від більших, вже встановлених конкурентів, таких як Gumroad, і, подібно до Amazon, маркетплейс Whop користується сильними мережевими ефектами; нові продавці приєднуються до Whop і пропонують нові товари, що привертає нових покупців, і навпаки. Деякі інші важливі особливості Whop - це їхня увага на високоякісний обслуговування клієнтів з живими агентами, доступними цілодобово, автентичні відгуки від інших у спільноті Whop, можливість легко пропонувати безкоштовні пробні версії потенційним клієнтам і можливість потрапити на головну сторінку Whop.

Whop використовує просту транзакційну модель бізнесу, щоб вирівняти свій успіх із продавцями на своєму маркетплейсі. Whop бере невелику комісію у розмірі 3% від усіх покупок, здійснених через їхню платформу, незалежно від платіжного процесора, яким користується продавець. Для будь-яких продажів, здійснених через маркетплейс Whop, компанія бере комісію у розмірі 30%, оскільки вони виступають як партнер з продажу. Через маркетплейс Whop вже здійснено понад 263 млн. доларів США в обсязі торгового обороту, продано понад 5 млн. членств ( підписок ) і продається понад 9900 продуктів.


Основні переваги співпраці з нами та Орендою Whop Payments:

  1. Комплексне рішення: Оренда аккаунтів на платформі whop.com включає в себе можливість користуватися Whop Payments - зручним та ефективним інструментом прийому платежів.

  2. Зручний вивід коштів: Ми забезпечуємо швидкий та зручний вивід коштів у будь-якій зручній валюті та способом, включаючи Wise, SWIFT, вивід на рахунок ФОП, USDT та готівка.

  3. Простота у веденні бізнесу: Клієнт не потрібно вести складну податкову звітність або реєструвати компанію у Великобританії чи США - все це ми робимо за нього.

  4. Гнучкі умови співпраці: Ми працюємо по договору, що гарантує вам максимальну прозорість та взаємну відповідальність.

  5. Мінімальні витрати та комісії: Мінімальний платіж всього 100 доларів на місяць, а комісія за оборот коштів становить лише 5% від суми понад 2000 доларів.

  6. Самостійне керування комісіями: Всі комісії Stripe та на вивід коштів клієнт оплачує сам, що дозволяє контролювати власні витрати.

Оформити заявку:
retailvd.com
t.me/vdretail
+380933977971

vd.eoneclick@gmail.com


Back to blog

Leave a comment